Privatlivspolitik

Denne politik beskriver, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

DATAANSVARLIG:
(Forlaget) MOTIVATEme BOOKS ApS
Søvang 11
DK-2970 Hørsholm
CVR: 37058246
feedback@motivateme.dk

Vores hjemmesideadresse er: https://motivateme.dk. Siden er ejet og drevet af forlaget MOTIVATEme BOOKS ApS.

COOKIES & ANALYTICS – Vores hjemmeside er hostet hos Simply.com. Simply.com har en webstatistik tilgængelig via deres kontrolpanel. Da vores webshoppen er hostet hus Simply, er de derfor databehandlere af dine persondata, som jo opbevares på deres servere. Vi har en databehandleraftale med Simply.com

INDLEJRET INDHOLD – Dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold.

DATARETTIGHED – Har du spørgsmål til os vedr. dine data, herunder at få kendskab til, hvilken data vi har om dig, så kontakt os.  – Du kan også bede om, at vi sletter alle de personlige data, vi måtte have om dig. Sletning af data inkluderer dog ikke data, vi er forpligtet til at opbevare til administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige formål.