EKSAMEN her kommer JEG!

En bog, som giver dig værktøjer til at vinke farvel til eksamensangst og i stedet sige ‘EKSAMEN her kommer JEG!’.

‘EKSAMEN her kommer JEG!’ er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft.

Bogen hjælper dig ydermere til at få fokus på dine styrker, dit kropssprog, hvordan du øger fokus og koncentration og øger indlæring af pensumstoffet.

Bogen følger dig på din vej, fra du får pensumlisten i hånden, til du står i selve eksamenslokalet. ‘EKSAMEN, her kommer JEG!’ indeholder desuden 24 øvelser, som hjælper dig til at tage styringen i din eksamenssituation og til at rette et projektørlys mod alle de kraftfulde værktøjer, du selv indeholder.

Værktøjer, som kan hjælpe dig til at udnytte dit fulde potentiale. Ikke blot i eksamenstiden, men også fremover.

‘EKSAMEN her kommer JEG!’ henvender sig til grundskolen, ungdomsuddannelserne, men også til de erfarne, som gerne vil have flere positive værktøjer at trække på i en eksamenssituation.

EKSAMEN her kommer JEG!
af Malene Rossau
ISBN: 9788793378049

Antal sider: 140
Format: Paperback

Vejl. pris: 119,00

ANMELDELSER & OMTALE

MONA - 9. KLASSES ELEV

»...din bog har hjulpet mig rigtig meget igennem alle mine eksaminer. Har haft ro på helt fra forberedelsestiden og inden jeg gik ind ad døren til eksamen. Den har også hjulpet mig med at forbedre mig meget, og har aldrig fået så høje karakterer... 🙂»

EKSAMEN her kommer JEG!

Her kan du dele: