Bogforum 2019

Forfatter Malene Rossau deltog på Bogforum 2019 følgende dage:

  • Fredag den 15. november 2019 fra kl. 10.00-19.00
  • Lørdag den 16. november 2019 fra kl. 10.00-18.00

“Det var nogle fantastiske messedage med masser af skønne samtaler om ‘EKSAMEN her kommer JEG!’ samt min biografiske roman ‘ARV AF STORHED – Et liv i mokkasiner’

Det var en meget stor glæde for mig at hilse på alle, der kiggede forbi standen! Jeg nød samtalerne, og der blev bl.a. talt om: bøger på natbordet, skriveprocessen, oplevelser på bogmessen, eksaminer, svedehytteceremonier – og meget mere… 

Jeg blev glad for jeres besøg, at høre jeres respons på mine bøger samt, ikke mindst, at få besøg af venner eller bekendte til Hakikta* og Marianne, som delte fine små historier om Hakikta med mig på standen eller gav dejlig feedback på bogen. 

TAK til alle der kom og hilste på!” – Malene

* Hovedpersonen i Malene Rossaus biografiske roman. Hakikta blev født i 1941 på et Lakota Sioux reservat i South Dakota. Han blev senere gift med danske Marianne, og de bosatte sig i Gentofte i 1995.

Her kan du dele: