Bog undervejs: Hakikta Najin Jordan

Efterårsferien er for mange undervejs, og det er en uge med tid til at få læst en masse bøger, hygge med familien eller gå ture i den smukke og farverige natur. 

Den biografiske roman om Hakikta former sig uge for uge, og det er så utroligt spændende at arbejde på manuskriptet. Læs lidt mere nedenfor.

Rigtig god efterårsferie.

Fotoet tog jeg ved Red Shirt Table i nationalparken Badlands. Nationalparken ligger på Pine Ridge-reservatet, South Dakota.

Naturen i Midtvesten er storslået, og det kan virkelig anbefales at opleve den. Juli-solen bagte ned fra en skyfri himmel og bragte ofte middagstemperaturen op på mere end 30 grader, hvorfor skygge naturligvis var en kærkommen ven.

IMG_0636

Research

Breve, fotos og notater fra Hakiktas egne gemmer. En sand guldgrube af information fra hans fortid, som jeg håndplukker fra med største nænsomhed.

Her arbejdes!

Hakikta Najin Jordans enke, Marianne Tretow Loof-Jordan er i gang med gennemlæsning af mine seneste skrevne sider.

Bliv klar til kommende prøver med bogen “EKSAMEN, her kommer JEG!” 

»Hvis jeg er midt i en præsentation, er jeg sjældent nervøs, hvis jeg er med min fulde opmærksomhed i nuet. Hvis jeg bliver nervøs midt i min præsentation, er det fordi, jeg forventer, at der kommer noget om lidt, jeg ikke har helt styr på, eller jeg tror, jeg ikke kan svare optimalt på.

Min hjerne og tanker er altså ofte et skridt foran og giver derfor plads til at skabe nervøsitet.» 

Her kan du dele: